30
mai
09

Doua povești și o simfonie

Doua povesti din „La mala educacion” de Almodovar, sub formă de ştiri din ziare. Simfonia este o scenă din „E la nave va” de Fellini şi e cântată la pahare şi sticle.

1. „Frigul din ultimele zile a făcut prima victimă. Un motociclist a murit îngheţat pe Autostrada 4 şi după moarte a continuat să conducă 90 km. Doi poliţişti care patrulau i-au semnalizat să se oprească şi întrucât nu a reacţionat, l-au urmărit. Au condus pe lângă el şi l-au mustrat pentru atitudinea sa. Întrucât acesta nu mişca, ei şi-au dat seama că ceva nu e în ordine.”

2.  „O femeie s-a aruncat într-un bazin plin de crocodili flămânzi într-un zoo, care la acea oră era plin de vizitatori. Conform mărturiilor, atunci când primul crocodil a atacat-o, femeia l-a îmbrăţişat.  Crocodilii au devorat trupul femeii în câteva minute, iar ea nu a scos nici un zgomot.”

Reclame

2 Responses to “Doua povești și o simfonie”


  1. 1 Dorin
    mai 31, 2009 la 11:46 pm

    e foarte interesant. oare de câte luni e nevoie pt a învăţa o simfonie de Beethoven sau Mozart la pahare? ar fi foarte frumos un concert în aer liber în asemenea stil măcar şi pt câteva minute.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: